Back in Balance

Mandag d. 8/4 havde vi et meget succesfuld foredrag med Lene Jacobsen fra Back in Balance. Det var flot fremmødt og alle var begejstret for deres nye viden.

Fordraget omhandlede:
Et foredrag om anatomi, biomekanik og den holdbare ridehest
Kom til et spændende foredrag hvor vi vil dykke ned i hestens anatomi og biomekanik. Når vi forstår hvordan kroppen arbejder, så forstår vi også hestens muligheder og begrænsninger.
Forstå blandt andet hvordan en muskel arbejder, hvad opgave senerne har og hvordan et led er bygget op.
Hvorfor kan inaktive bagben føre til et halt forben? Hvorfor kan bagbenene ikke arbejde, hvis sadlen klemmer? Hvorfor er det så forket når hesten går bag lod? Hvorfor kan en låst kæbe, låse hele hesten? Hvorfor kan låsninger i rytterens ryg forhindre hesten i arbejde korrekt? Og hvad søren er det der SI-led som alle snakker om for noget? Og hvorfor er det mindst ligeså vigtigt at rytterens krop virker ligesom hestens?
Hverken hest eller rytter er sjældent helt perfekte. Kunsten ligger i at kende til sine egne og hestens svagheder og styrker.
Selvom det kan lyde som tunge emner, vil de blive præsenteret forståeligt og praksisnært. Og der vil være god tid til spørgsmål.
Foredragsholder: Back in Balance- kropsterapi for dyr og mennesker / v. Lene Jacobsen
Om mig: Jeg har behandlet dyr med problemer i bevægeapparatet i 12 år og har de sidste 9 år undervist hesteejere og terapeuter i anatomi og behandlingstekniker.
Ud over min uddannelse som dyrefysioterapeut fra Tyskland, er jeg uddannet i bla. dualaktivering, funktionel hesteosteopati, dornterapi, fysiurgisk massage og er i gang med uddannelser indenfor akupunktmassage efter Penzel og som funktionel humanosteopat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...